8frontiera-300x200Ultima conferinţă de presă a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, din 27 iulie,  a fost dedicată evaluării modului de îndeplinire a obiectivelor Inspectoratului.  Cu această ocazie şeful ITPF, comisarul Romeo LEORDA,  a prezentat o serie de materiale pe care vi le vom  oferi, la rândul nostru,  de-a lungul  apariţiilor noastre viitoare. De data aceasta am ales să vă prezentăm un material interesant privind traficul înregistrat în primele 6 luni ale anului prin frontiera Giurgiu.

În  primele 6 luni 2017, valorile de trafic de persoane înregistrate în punctele de control trecere frontierp, în  zona de competenţă,  au fost de 2.199.011 treceri persoane (în creștere cu 41,12%) și 1.085.037 treceri ale mijloacelor de transport (în creștere cu 37,73%).

Din totalul persoanelor care s-au prezentat pentru a tranzita frontiera română, în perioada supusă evaluării, poliţiştii de frontieră au luat măsura nepermiterii intrării în ţară faţă de 179 cetăţeni străini ca urmare a neîndeplinirii condiţiilor legale de intrare în ţară.

 (Jurnal)