Conform conducerii CAR Pensionari, nici supermarket-urile, nici  agenții comerciali nu se înghesuie să vină în ajutorul pensionarilor săraci din județul Giurgiu

0
533

Am căutat sponsorizări  la fabricile de pâine cât și la majoritatea  supermarketurilor  din Giurgiu, solicitând totul oficial, cu adresă, cu tot…Vă  rog să mă credeţi că nici unul nu a vrut să ne sprijine să oferim un produs în sărbătorile ce au trecut din această iarnă. Toţi s-au eschivat si ne-au zis ba că nu au norme,  ba că nu se poate – declara recent președintele CAR Pensionari Giurgiu, Severius Nițulescu.

Am lucrat și în București, am solicitat agenților economici , în mai multe rânduri, sponsorizări în numele  veteranilor…Vă spun că acolo nu s-a pus problema de vreun refuz. La orice fabrică de paine am apelat, cei de acolo ne-au dat o pâine, un cozonac , alții o sticlă de ulei, ceva, acolo…! 

La  Giurgiu însă nimeni nu are, nu vrea.  La  cel mai mare retailer din Giurgiu am  făcut o solicitare la începutul lunii noiembrie  2018, și mi-a  trimis pe e-mail că trebuia să le adresez adresa mai devreme,  că sunt foarte multe cereri la nivel central.  Nu am înțeles chestia asta  cu ”la nivel central”, căci marfa pleca din supermarketul de la Giurgiu nu de la nivel Central. Pensionarii giurgiuveni cumpără de la ei, nu se duc la Bucuresti!  E  dureros…Ba unii  m-au confundat și au crezut că sunt de la vreo institutie  publică. În sfârșit,  asta e la Giurgiu!

Firmele private nu sunt învățate sa ofere, să sprijine, să ajute. Deși în cazuk de față noi nu am cerut bani, cid oar produse. Le-am spus că veneam noi și le luam cu masina.  Le-am spus: – Puteti sa le puneti în punguțe cu reclama dvs, nu este niciun fel de problemă, cu speranța că asta îi va convinge . Nici asta nu ne-a ajutat la nimic – mai spunea indignat președintele CAR Pensionari- Giurgiu , Severius Nițulescu.

 

(Jurnal)