– „La data de 3 octombrie a.c., ora 09.30, polițiști din cadrul Secției Nr.5 Poliție Rurală Giurgiu au depistat un bărbat de 71 de ani din comuna Vedea, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.5C, în comuna Slobozia, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– La data de 3 octombrie a.c., ora 22.00, polițiști din cadrul Secției Nr.1 Poliție Rurală Călugăreni au depistat în localitatea Hulubești, județul Giurgiu, un tânăr de 17 de ani din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru  nicio categorie de vehicule.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

– La data de 3 octombrie a.c., ora 22.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat un tânăr de 21 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 116, în comuna Frătești, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” – transmite IPJ Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)