Conducerea ”Mega Image” face câteva precizări necesare…

0
748

În urmă cu ceva timp publicația noastră posta pe site-ul său un material editat în urma unor sesizări venite din partea unor consumatori giurgiuveni, ce criticau prețurile mari practicate de un retailer ( Mega Image) care deține câteva magazine în Municipiul Giurgiu. Deranjați de observațiile făcute în articol,  conducerea acestui mare retailer ne-a trimis un protest însoțit de câteva precizări privind prețurile reale afișate în magazin, document pe care îl dăm publicității în rândurile de mai jos.

În atenția redacției Jurnal Giurgiuvean

Cu privire la articolul cu titlul Giurgiuvenii sunt tot mai speriați de prețurile nesimțite ale unui mare retailer”

 Solicitare rectificare știre cu informații eronate

 Ca urmare a publicării articolului cu titlul „Giurgiuvenii sunt tot mai speriați de prețurile nesimțite ale unui mare retailer”, publicat în data de 21 mai 2020, vă informăm că informațiile privind prețurile menționate nu sunt corecte și induc în eroare atât clienții Mega Image, cât și publicul larg.

            Mai mult, exprimarea “prețuri nesimțite  din titlu și din articol aduce prejudicii de imagine pentru Mega Image.

Prin urmare, cu atât mai mult cu cât suntem într-o perioadă în care informarea corectă este foarte importantă, vă solicităm să rectificați cât de repede posibil informațiile greșite menționate în articol, precum și exprimarea “prețuri nesimțite.

În cadrul articolului, prețurile produselor menționate nu sunt corecte, astfel

Produsul Pepsi Cola, la sticlă de 300 ml, nu are în prezent prețul menționat de 3,30 lei. Prețul corect, actual este de 2,89 lei / bucată.

Produsul Corona nu are în prezent prețul menționat, de 7,50 lei. Prețul corect, actual, este de 6,97 lei.

De asemenea, prețurile menționate pentru aceleași produse, din toamna 2019, nu sunt corecte, aceste produse nu au avut prețul din articol, astfel în lunile septembrie – noiembrie 2019, produsele menționate au înregistrat preturi egale față de perioada actuală, cu oscilații de 0.08 lei bere Corona și 0.10 lei Pepsi Cola.

În ceea ce privește fructele de import, prețurile nu au fost modificate în această perioadă, mai mult, unele au aplicate reduceri. 

Puteți verifica direct prețurile produselor noastre direct în supermarketul online, pe www.mega-image.ro.

            Vă rugăm să faceți modificările în articolul menționat, astfel încât informațiile să fie corecte.

            De asemenea, dacă aveți nevoie de mai multe detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați.

Vă mulțumim! 

Echipa Mega Image România