Comunicat de presă: O echipă complet liberală la CJ Giurgiu

0
403

Consiliul Județean Giurgiu este, acum, în formulă completă și se poate apuca de treabă. După ce președintele Dumitru Beianu (PNL) a depus jurământul și a preluat mandatul, astăzi, cei doi vicepreședinți ai CJ, au fost aleși, prin vot secret, de consilierii județeni. Este vorba de Elisabeta Mihalcea (PNL) și Cristian Anculescu (PNL). 

Noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Giurgiu sunt buni specialiști în domeniul administrației publice locale și naționale, având o vastă experiență profesională și un adevărat cult al muncii.

Doamna Elisabeta Mihalcea  aduce un suflu nou în politica românească prin experiența sa bogată dobandită în domeniul privat și prin calificarile obtinute la unele dintre cele mai bune universități din România.  Este licențiată în inginerie economică la Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (FILS) din Universitatea Politehnica București  și a absolvit cursuri de master în management și inginerie la Academia de Studii Economice (ASE) București și Universitatea Politehnica București. Cu o experiență bogata de 10 ani în domeniul privat, în cadrul companiilor  multinationale, doamna Mihalcea a lucrat cu clienți variați din țară și din străinătate, întotdeauna obținând rezultate excepționale prin dedicație și putere de muncă. 

Domnul Cristian Anculescu, inginer de profesie, dar și absolvent al Academiei de Poliție, s-a specializat  în protecția muncii și a mediului înconjurător, ocupând  funcții de conducere la Agenția de Mediu Călărași și Inspectoratul Teritorial de Muncă Giurgiu. De asemenea, domnul Anculescu a urmat și diverse cursuri de perfecționare în cadrul MAI, în privința controlului la Poliția de Frontieră și de combatere a migrației ilegale.

Cu această ocazie, PNL reiterează promisiunea de a înființa un birou al Consiliului Județean în zona de Nord a județului, la Bolintin Vale, pentru a fi cât mai aproape de cetățeni. Această zonă va fi reprezentată, cu succes, de vicepreședintele CJ, Elisebeta Mihalcea.

Astfel, după ce alegătorii giurgiuveni și-au exprimat  votul pentru liberalul Beianu, în fruntea CJ Giurgiu, și aleșii din Consiliul Județean, și-au manifestat  deplina  încredere într-o  echipă liberală, pentru cele două funcții de vicepreședinte. O mare responsabilitate dar și o mare onoare acordată PNL-ului de giurgiuveni. 

În următorii patru ani, PNL va guverna la Giurgiu, pentru oameni și pentru viitorul lor. Împreună vom dezvolta județul Giurgiu.