AcasăAnunturiComunicat de presă - Lansare proiect

Comunicat de presă – Lansare proiect

15.10.2021

Lansarea activităților proiectului

FUNCȚIONALIZAREA SUPRAFEȚEI TRANSMUCOZALE LA BONTURILE PROTETICE PE IMPLANTURILE DENTARE ÎN SCOPUL SIGILĂRII SPAȚIULUI PERI-IMPLANTAR

DENTIX MILLENNIUM S.R.L, cu sediul în localitatea Săbăreni, str. Magnoliei, nr. 15A, județul Giurgiu, România, începând cu data de 27.09.2021 proiectul “Funcționalizarea suprafeței transmucozale la bonturile protetice pe implanturile dentare în scopul sigilării spațiului peri-im plantar”, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Cercetării, Inovării si Digitalizării.

Valoarea totală a proiectului este de 16.220.905,48 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 10.488.826,86 lei.

Proiectul se implementează în sat Săbăreni, comuna Săbăreni, str. Crinului, nr. 2, județul Giurgiu, cod poștal 087153, România pe o durată de 28 luni.

Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității Dentix Millennium S.R.L. prin cercetarea științifică ce se va axa pe problemele actuale ale problemelor legate de cercetarea și dezvoltarea pentru obținerea unei suprafețe care să stimuleze aderența gingiei și să realizeze un sigiliu în jurul implantului adiacent pentru prelungirea duratei de viață a acestuia și prevenirea resorbției osoase sub influența factorilor externi.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014 – 2020.

Date contact: Budei Dragoș Vladimir, Administrator tel: 0722681866 fax: 0214367275

email: budei.dragos@dentixmillennium.ro

(P)

VREMEA

Giurgiu
cer senin
21.5 ° C
21.5 °
1.7kmh
Dum
21 °
lun
33 °
mar
34 °
mie
35 °
joi
35 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!