AcasăActualitateComunicat de presă APA SERVICE SA

Comunicat de presă APA SERVICE SA

Finalul lunii noiembrie a însemnat pentru APA SERVICE SA o provocare deosebită, lucrătorii societăţii trebuind să remedieze o avarie complexă, survenită la nodul hidraulic din intersecţia de lângă Parcul Alei. Intervenţia a presupus  înlocuirea, pe un tronson de 14 metri, a coloanei de apă care leagă reţeaua de alimentare de pe artera principală din B-dul 1907, cu reţelele din străzile Mircea cel Bătrân, Libertăţii, Dobrogeanu Gherea şi zona Portului. Conducerea societăţii a optat pentru varianta de a nu opri  traficul auto în zonă- ceea ce a presupus limitarea suprafeţei de asfalt decopertată, lucru ce a atras mărirea complexităţii intervenţiei.

Reabilitatrea reţelei a fost planificată în perioada luni- vineri (25-29 noiembrie), pentru se evita intervenţia asupra reţelei în week-end şi a presupus întreruperea alimentării cu apă în faza finală a lucrărilor.  Apariţia unor situaţii neprevăzute şi frontul de lucru în subteran, aflat în vecinătatea reţelelor altor furnizori de servicii au dus la apariţia unor întârzieri, astfel încât termenul estimat pentru remediere a fost depăşit cu aproximativ 10 ore.

Lucrătorii Apa Service au restrâns aria în care alimentarea cu apă trebuia întreruptă, dar complexitatea intervenţiei a necesitat totuşi menţinerea întreruperii alimentării cu apă pentru unii consumatori, în situaţia în care în ultimele 24 de ore ale intervenţiei s-a lucrat non-stop, în condiţii dificile atrase de capriciile anotimpului şi de lucrul pe timp de noapte.

Avaria a fost finalizată în jurul orei opt a zilei de 30 noiembrie, cu costuri finale de aproximativ 60 000 lei, suportate din fondurile societăţii noastre.

APA SERVICE S.A îşi cere scuze pentru disconfortul creat cetăţenilor din zona afectată şi mulţumeşte pentru înţelegerea situaţiei.

Conducerea

Apa Service SA

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
18.1 ° C
18.1 °
1.2kmh
Dum
18 °
lun
19 °
mar
25 °
mie
25 °
joi
24 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!