Comunicat: Apar primele rezultate pentru ARMID la Giurgiu! Ce comune intră în proiectul pilot de colectare separată

0
420

Giurgiu, 26 iunie 2020: Activitățile Asociației pentru Reciclarea și Managementul Integrat al Deșeurilor (ARMID), condusă de Marius Marinoff, încep să prindă contur la nivelul județului Giurgiu. Astfel, începând de astăzi, județul Giurgiu va fi considerat județ fruntaș în colectarea separată a deșeurilor. Aceasta este o realizare a ARMID, prin coordonatorul său local, Alexandru Țepurică.

„Astăzi, 26 iunie, am semnat, împreună cu cei de la ECO GREEN, un protocol de colaborare, care va fi pus efectiv în practică de săptămâna viitoare. Această colaborare a noastră cu cei de la ECO GREEN, dar și cu alte entități implicate în colectarea de deșeuri, și aici mă refer la BRAICATA, un alt operator de deșeuri, va consta în colectarea separată a deșeurilor, pe patru fracții”, a declarat coordonatorul local al ARMID.

Protocolul de colaborare cu ECO GREEN are în vedere comunele Gostinu, Oinacu, Stoenești, Slobozia, Bulbucata, Grădinari, Ogrezeni și Singureni, în timp ce cel încheiat cu BRAICATA va produce efecte în comunele Florești Stoenești și Joița.

ARMID mulțumește pentru implicare atât directorului general al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Management eficient al deșeurilor”, Cristian Gratianu, precum și președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, ambii răspunzând prompt propunerilor noastre și asigurându-ne de colaborarea îndelungată, pe acest domeniu atât de „fierbinte” atât pentru județul Giurgiu, dar și pentru întreaga țară: colectarea separată a deșeurilor”.

Asociația pentru Reciclarea și Managementul Integrat al Deșeurilor (ARMID)