La acest moment avem peste 1.500 de persoane vaccinate din 7.000 de persoane cât are comuna.

Comparativ cu alte comune de aceiași mărime ca și comuna noastră nu au la fel de multe persoane vaccinate. M-am implicat mult în promovarea vaccinării în rândul populației și efectele se văd.

E adevărat că foarte mulți din locuitorii comunei, lucrează în București sau în străinătate și poate și acest lucru a condus la aceste rezultate.

În această perioadă am finalizat pavilionul de la Primărie, ne concentrăm atenția pe asfaltare, mai avem 5 km de asfaltat în Florești, am făcut deja 55 km și mai avem doar această lucrare, pentru a termina toți cei 60 de km de drumuri comunale.

Vrem să construim o bază sportivă, o școală nouă, o sală de sport. Vreau să încerc să aduc competiții sportive în zonă, vreau să creez zone de agrement, care să valorifice distanța mică față de București.

Ne concentrăm atenția asupra parcurilor, pe care vrem să le dotăm să le utilăm, pentru a crea o zonă de relaxare și pentru persoanele mai în vârstă din comună.

Comuna Florești-Stoenești va atrage investiții importante, cu care vom concura alte destinații de relaxare alese de bucureșteni, vom reuși să aducem mai multe venituri la bugetul local cu care să ne continuăm dezvoltarea.

(Jurnal)