Colaborare între polițiștii giurgiuveni și clubul moto Blue Knights România III

0
295

La data de 7 mai a.c., polițistii din cadrul I.P.J. Giurgiu au participat la o activitate de pregătire a membrilor comunității moto, privind conduita preventivă în trafic, invitație oferită de clubul moto Blue Knights România III.

„Fiind organizată pentru prima dată o activitate ce îmbină pregătirea teoretică cu pregatirea practică, motocicliștii prezenți la întâlnire au beneficiat de informațiile și îndrumarea instructorilor specializați din cadrul Direcției de Pregătire Profesională- I.G.P.R., Serviciului de Pregătire Profesională- D.G.P.M.B. și Biroului de Pregătire Profesională din cadrul I.P.J. Giurgiu, atât în cadrul atelierelor de educație rutieră și conduită preventivă, cât și la parcurgerea poligonului special amenajat, în vederea dezvoltării abilităților de manevrare a motocicletelor.

La activitate au fost prezenți polițiști din cadrul Serviciul Rutier, Biroului de Pregătire Profesională și Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Giurgiu, care au prezentat motocicliștilor măsurile preventive ce trebuiesc adoptate pe drumurile publice în vederea reducerii riscului rutier, au distribuit pliante cu recomandări preventive și au avut un dialog deschis despre importanța luării tuturor măsurilor de siguranță in trafic.

Activitatea s-a desfăsurat în incinta CT Park Bolintin Deal, unde au fost prezenți 172 de motocicliști, membri ai cluburilor moto Blue Knights România III, Green Knights, White Knights, Greuceanu, Free Riders, Wima România și Black Helmets”, informează I.P.J. Giurgiu.

(Jurnal)