Toți cei care au participat la procesul electoral din 6 decembrie 2020 – membri, locțiitori, președinți ai secțiilor de votare etc. –  pot intra în posesia indemnizațiilor prin intermediul casieriei DITL Giurgiu din Str. Tineretului, PT.64 (situată în apropierea Magazinului Andy), în cursul zilei de vineri, 18 decembrie. La orele prânzului, din teama de a nu rămâne fără bani, oamenii se înghesuiau la ușa casieriei, formându-se deja o coadă destul de lungă.

Conducerea DITL face un apel la cei care au de încasat indemnizațiile pentru participarea la procesul electoral din 6 decembrie 2020 – membri, locțiitori, președinți ai secțiilor de votare etc., să păstreze distanța distanța minimă obligatorie!

”Sunt bani pentru toți și suntem hotărâți să-i distribuim astăzi! Ăsta este motivul pentru care am suplimentat și numărul de casiere în locația DITL din Str. Tineretului cât și programul de lucru de astăzi până la ora 16.00!
Deci nu este niciun motiv ca titularii acestor drepturi să se înghesuie” a precizat directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea.  

Pentru identificarea celor care au de primit astfel de indemnizații,este necesar ca cei care vin să aibă asupra lor  actul de identitate.

Indemnizațiile se distribuie personal.