IMG-20170207-WA0002Câte trei sau patru zile aşteaptă la coadă, înscrişi pe liste, giurgiuvenii care apelează la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea Permiselor de Conducere şi Înmatriculări Giurgiu. O asemenea coadă a adus sfârşitul şi unui giurgiuvean de 49 de ani, din Bolintin Vale. Omul, venit  pentru a treia oară la ghişeul amintit, pentru a-şi înmatricula autoturismul, fusese din nou „întors” de angajatele serviciului, pentru că îi lipsea un document.
 
Nu îl cunoşteam personal, dar ştiu că era de la noi, din Bolintin…Şi, dacă venim de atâtea zile pe aici, am ajuns să ne ştim unii pe alţii. Ştiu doar că era de-alde Dinirică, şi cumnatul lui a jucat fotbal la echipa din oraş…A sunat acasă, în Bolintin, a vorbit cu soţia care i-a transmis că îi va trimite, printr-o cunoştinţă, documentul lipsă. Asta era pe la opt dimineaţa. Imediat ce a închis telefonul, s-a sprijinit de zid şi a spus că se simte rău. Mai mulţi oameni l-au scos, pe braţe, afară din clădire, la aer. Acolo, a spus că îi este puţin mai bine, aşa că cei care l-au scos nu au mai stat lângă el. În momentul acela, s-a dezechilibrat, şi a căzut cu faţa în jos, şi s-a lovit de marginea unui capac de canalizare”, ne-a povestit o femeie care aştepta, la rândul ei, la coadă pentru înmatricularea autoturismului.
IMG-20170207-WA0004
Apelul la 112 a fost dat la ora 8,20, de către un angajat al serviciului de înmatriculări. Sub coordonarea procurorului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, s-a deschis o anchetă pentru a se afla cauzele şi împrejurările morţii. În funcţie de rezultatul necropsiei, se va da verdictul în acest caz”, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Giurgiu.
 
Conform ultimelor informaţii, cauza morţii cetăţeanului de 49 de ani a fost infarct miocardic, lovitura suferită în cădere nefiind de natură a-i pune viaţa în pericol. 
Jurnal