Ciprian Alexandru, Președintele USR Giurgiu: ”Nu-l îngropați pe BĂDĂLĂU!!!”

0
600

El a fost îngropat acum 2 ani când a fost numit la Curtea de Conturi.   V-ati trezit târziu, dar e important sa rămâneți așa.

Nu vă bucurați că a fost încătușat, nu vă va aduce prosperitate, ci doar o satisfacție că mai moare o capră a unui vecin.

Când vă treziți din euforia asta, a dispariției unui om politic, din politică direct la închisoare, uitați-vă pe lângă voi și o să vedeți….mai mulți bădălăi.

Omul acesta a fost profesorul care nu a catadicsit să iasă la pensie, să își crească nepoții, și a fost scos de către ”bădălăii” pe care i-a creat, aici în Giurgiu sau aiurea.

În 2020 România și Giurgiu au votat masiv ”bădălăi” și îi vedem acum la conducere.  Gânditi-va ce veți vota în 2024, când Bădălău va fi deja reîncarnat în sute de micuți. Gânditi-vă că dispariția unui „baron” lasă un loc liber pe care se luptă mulți să îl ocupe, cu ajutorul nostru, al electoratului.

Vedeți la voi în localitate căți ”bădălăi” aveți și vă veți da seama dacă sistemul va dispărea.

Aveți grijă la alegeri că dacă puneți mâna pe ce vă dă primarul sau un contracandidat veți fi iarăși conduși de ”bădălăi”.

Și mai este un lucru foarte important, un risc și mai mare: feriti-vă de ”bădălăii” proști, ăia de prin galerie… Ăia sunt și mai periculoși pentru că te bat până obosesc, fără să știe ce fac.