Cine va câștiga Mondialul din Rusia! Care sunt cotele la casele de pariuri…

0
203

Cu siguranță actuala ediție a Mondialului de Fotbal din Rusia este  una din cele mai pline de surprize  ale  ultimelor decenii.

Predicţiile marilor case de pariuri, făcute înainte de startul competiţiei, o indicau pe Brazilia drept favorită la cucerirea trofeului (cota 4/1).  Cea care era indicată ca având şansa a doua , campioana ”en titre”, Germania (cota 9/2) și-a făcut bagajele și a plecat acasă după o evoluție jenantă.

Alături de ea au mai părăsit competiția alte câteva din echipele favorite , ce dețineau cote mari în obținerea trofeului pus în joc. Astfel, Spania (cota 6/1), a fost nevoită să își ia adio de la Mondial ca și Argentina (cota 9/1) sau Portugalia (cota 25/1).  

Deși mai slab cotate la începutul competiției , Franţa (cota 13/2), Belgia (cota 11/1) și Anglia (cota 16/1), alături de Croația (după victoria ” in extremis” de duminică seara, cu Danemarca, după ce Modric a ratat un 11 metri în ultimul minut al meciului), sunt acum favorite.

Nu trebuiesc omise nici Belgia, Suedia, Uruguay,  sau de ce nu chiar Mexic…Așa cum am constatat până acum totul este posibil. Mingea e rotundă și  dornică de a crea surprize.

Urmează partidele : 

  • 2 iulie, ora 18.00: Brazilia – Mexic (Samara Arena, Samara)
  • 2 iulie, ora 21.00: Belgia – Japonia (Rostov Arena, Rostov-pe-Don)
  • 3 iulie, ora 17.00: Suedia – Elveţia (Stadionul Sankt Petersburg, Sankt Petersburg)
  • 3 iulie, ora 21.00: Columbia – Anglia (Stadionul Spartak, Moscova)

Campioana mondială va fi aflată în seara zilei de 15 iulie, când , așa cum menționam, vom şti cine îi va succede Germaniei.

(Jurnal)