Cine sunt miniștrii ce ar putea fi remaniați din Guvernul Dăncilă

0
284

Zvonurile venite din PSD îi vizează pe Ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, Ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif şi Ministrul Educaţiei, Valentin Popa. La un pas de remaniere mai sunt şi Ministrul Culturii, George Ivaşcu, Ministrul Tineretului si Sporturilor, Ioana Bran şi Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, conform DC News.

Pentru ca remaniera guvernamentală să aibă loc, PSD va trebui să se consulte cu ALDE, principalul partid din coaliţie. Surse politice susţin că Tăriceanu ar putea să nu fie de acord cu remanierea propusă de PSD.

Surse de la vârful PSD au confirmat pentru RomâniaTV că în două săptămâni va fi convocată din nou o şedinţă a conducerii extinse a partidului pentru prima remaniere a Guvernului Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă anunţa săptămâna trecută că se va face o evaluare a fiecărui ministru, în funcţie de programul de guvernare, dar că nu am făcut încă această evaluare.

Întrebat dacă o eventuală remaniere guvernamentală ar putea să îi vizeze şi pe şi miniştrii ALDE, Dragnea a spus că a discutat acest subiect şi cu Călin Popescu Tăriceanu şi că dacă premierul va avea o propunere de remaniere, va fi discutată.

(Jurnal)