La doar câteva zile după ce președintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu, trecuse prin studioul de la Antena 3, așa, ca o întâmplare,  grupul de realizatori ai acestui post TV , îl făceau praf pe primarul comunei Ulmi (județul Giurgiu).

Un reportaj realizat de cei de la Antena 3 în comuna Ulmi a devenit viral pe internet, după difuzarea sa sâmbătă, 4 august. În centrul atenţiei era primarul comunei, Petre Nicolae, într-un interviu montat în aşa fel încât să pară că este un personaj ce nu prea are ce căuta în fruntea comunei. Mai mult, acesta a fost chiar acuzat de faptul că ar fi încercat să-l mituiască pe reporterul care a realizat interviul cu suma de 200 de euro, sumă pe care reporterul respectiv ar fi înapoiat-o Primăriei Ulmi.

De fapt, zvonurile ar fi altele: prin acest reportaj, în care primarul din Ulmi a fost luat peste picior, s-ar încerca discreditarea lui şi pregătirea terenului, de către Toma Petcu (liderul ALDE Giurgiu) pentru viitorul candidat la scaunul de primar al comunei, Daniel Burdulea.

Iar primarul din Ulmi nu este singurul aflat în „colimatorul” lui Toma Petcu, de aceeaşi „prietenie” bucurându-se şi primarul din Daia, Florin Adrian Şerban, căruia, de mai bine de un an de zile, i se tot pun beţe-n roate fix de către colegii din partid, membri ai consiliului local.

(Jurnal)