Cine este noua Miss Univers. Ce abilitate ciudată are… (FOTO)

0
376

 

 

Anul acesta Israelul a găzduit concursul Miss Univers ce a avut loc în data de 12 decembrie, în oraşul Eliat, de la Marea Roșie (Israel).

În acest context un număr de 80 de femei din întreaga lume au concurat pentru titlul de Miss Univers. Participanţii la concurs, au fost supuşi testării PCR, la fiecare 48 de ore!

Marele trofeu a fost câștigat de Harnaaz Sandhu din India. Ea este noua Miss Univers 2021. Pe locul doi, respectiv trei s-au clasat Nadia Ferreira din Paraguay şi Lalela Mswane din Africa de Sud, potrivit CNN.

Discursul noii Miss Univers s-a adresat tinerilor, pe care i-a încurajat să aibă încredere în ei: „Sunteţi unici şi asta vă face frumoşi. Nu vă mai comparaţi cu ceilalţi. Eu am încredere în mine şi de aceea sunt astăzi aici”, a spus  frumoasa Harnaaz.

După ce a fost anunţată câştigătoare, ea a strigat către camera de filmat : „Chak de Phatte India”,  care se traduce „Să facem asta, India!”.

Gazda evenimentului, actorul Steve Harvey, i-a cerut lui Sandhu să imite un animal, după ce aceasta afirmase că are această o ciudată abilitate, aceea de a imita strigătul animalelor. Harnaaz Sandhu deși a părut amuzată de cerinţă a imitat o pisică!

(Jurnal)