Cine este câștigătorul concursului CHEFI LA CUȚITE! Când și cum a ajuns să gătească!

0
243

Cel de-a șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și-a desemnat câștigătorul! A fost o luptă culinară acerbă și doar cel mai bun dintre cei buni a reușit să învingă!

Mihai Munteanu, alias Munti, este concurentul din echipa albastră a lui Chef Sorin Bontea care a reușit să devină câștigătorul trofeului „Chefi la cuțite”!

Un sezon plin de emoții, condimentat cu surprize neașteptate, probe noi și multe povești savuroase de viață. 

Mihai Munteanu, zis și Munti, are 32 de ani, e din București și a ajuns în bucătărie din… greșeală. Nu credea vreodată că se va îndrăgosti iremediabil de această meserie, iar acum nu-și vede viața fără să gătească. 

În urmă cu câțiva ani, Mihai Munteanu a ajuns în Anglia să lucreze la un restaurant… spăla vase. Datorită șefului bucătar a ajuns să gătească.

„A fost ciudat, pentru că spălasem trei oale toată viața mea. Dar m-am descurcat, iar unul dintre bucătarii de acolo mi-a oferit o șansă”, povestește Mihai despre acest moment al debutului său în ale gastronomiei. 

La degustările pe nevăzute, Munti gătit o ”Paella valenciana”, în semn de omagiu adus celui care l-a inițiat în tainele bucătăriei. ”Chefii” au fost impresionați de statura sa impunătoare, însă i-a impresionat și preparatul, primind trei cuțite! 

(Jurnal)