În cursul nopții de vineri/sâmbătă, pe Dunăre s-a produs, aproape de ora 1 noaptea, un accident. Este vorba, conform informațiilor oficiale transmise de IPJ Giurgiu, despre o coliziune între un ski jet și un corp dur, din accident rezultând rănirea  unei tinere în vârstă de 29 de ani, din București, precum și decesul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Frătești.

Aceștia petrecuseră pe o insulă din apropierea comunei Vedea, la care s-ar fi consumat inclusiv substanțe interzise, precum și foart mult alcool.

„Bobină” (cum era cunoscut individul care și-a pierdut viața în accident) se pare că făcea parte din lumea interlopă a județului. Sky jet-ul care i-a adus moartea nu era înmatriculat, viteza excesivă fiind, se pare, cauza producerii accidentului de pe Dunăre. De altfel, interlopul era cunoscut ca fiind un împătimit al vitezei.

De-a lungul timpului despre acesta s-a spus, nu de puține ori că, pe lângă pasiunea pentru viteză ar mai avea și altele: s-ar fi ocupat cu proxenetismul, trimitea fete la produs în diferite țări, obținând, astfel, sume mari de bani de pe urma serviciilor sexuale prestate de acestea. Avea și mai multe mașini puternice și costisitoare, spun cei de la România TV.

(Jurnal)