Un grup de 39 de persoane ajunse în 15 octombrie în staţiunea egipteană Hurghada, prin intermediul Omnia Turism, agenţia al cărei patron s-ar fi sinucis din cauza problemelor financiare, au constatat că nu aveau plătită cazarea, deşi ei achitaseră contravaloarea sejurului, şi ar putea fi repatriaţi cu un avion charter pus la dispoziţie de agenţia Christian Tour.

Agenţia de turism Christian Tour se oferă să îi aducă în ţară în cursul zilei de miercuri pe turiştii români care au achiziţionat vacanţe în staţiunea egipteană Hurghada de la compania Omnia Turism, scriu cei de la adevărul.ro.

„Grupul ,format din 39 de persoane, inclusiv ghidul, poate fi preluat de un avion charter operat de Christian Tour, iar pentru această cursă pasagerii nu vor plăti niciun leu“, anunţă Christian Tour.

Turiştii în cauză ar fi trebuit să aibă  vacanţă de 10 zile în Egipt, conform pachetului achiziţionat, însă pe 15 octombrie, când au ajuns la hotelul rezervat, au constatat că agenţia de la care cumpăraseră pachetele, respectiv Omnia Turism, nu plătise cazarea. Ulterior, misiunea diplomatică a României de la Cairo a luat legătura cu agenţia Christian Tour, cerându-i sprijinul pentru ca turiştii români care vor să se întoarcă acasă să o poată face.

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis luni din cauza unor probleme financiare, aruncându-se de la etajul 9 al blocului în care locuia.  

(Jurnal)