Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Cetățeni palestinieni ascunși într-un autocamion cu pastă de tomate, depistați în Frontiera Giurgiu!

Cetățeni palestinieni ascunși într-un autocamion cu pastă de tomate, depistați în Frontiera Giurgiu!

0
Cetățeni palestinieni ascunși într-un autocamion cu pastă de tomate, depistați în Frontiera Giurgiu!

 

 

La data de 29.11.2023, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară un autocamion condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 41 ani, care transporta pastă de tomate, din Turcia pentru România.

La controlul de frontieră, polițiștii au observat cablul asigurator dezlipit, motiv pentru care au procedat la deschiderea semiremorcii, ocazie cu care au depistat două persoane de sex masculin, în vârstă de 19 respectiv 40 de ani.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor nu au fost descoperite documente care să le ateste identitatea, aceștia declarând că sunt cetățeni palestinieni. Doreau să ajungă în Germania și s-au urcat în autocamion pe teritoriul Turciei.

Având în vedere aspectele constatate, cetățenii  palestinieni au fost preluați de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun, iar față de șoferul autocamionului a fost instituită măsura de nepermitere a intrării pe teritoriul statului român pentru o perioadă de 5 ani.

Sursa: ITPF Giurgiu

 

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
47 %
1.9kmh
100 %
Dum
17 °
lun
20 °
mar
17 °
mie
18 °
joi
16 °