Recent deschis publicului giurgiuvean, Centrul Medical ”GALEN,  din șoseaua ”1 Decembrie 1918”, nr. 2 (parterul Centrului de Afaceri- adiacent vechea Vamă), vine în luna martie cu un cadou generos pentru femeile din Municipiul Giurgiu.

De data aceasta, medicul specialist de medicină fizică și de reabilitare, dr. Victor STĂNEL, vă va explica în ce constau procedurile de Galvanoterapie, ce se pot efectua în Centru, cum funcționează și ce afecțiuni tratează (de la nevralgii și nevrite de sciatic și până la afecțiuni ale aparatului cardiovascular, arteriopatii, afecțiuni dermatologice, eczeme, afecțiuni reumatice și postraumatice).

Reamintim faptul că până la data de 15 martie, Centrul Medical ”GALEN”  oferă  un pachet generos de oferte cu  discounturi  la toate procedurile, iar în unele situații chiar cu Gratuități  în privința CONSULTAȚIILOR oferite pacientelor.

În fiecare săptămână, de luni până vineri, atât pensionarii cât și persoanele cu dizabilități se pot bucura de o serie de reduceri ale prețurilor serviciilor de recuperare medicală.

                                      Tel. Recepție: 0727197788

     Programări, ZILNIC, de LUNI până VINERI, între orele: 9.00-17.00