Centrul Medical „Dunăreana”

0
301

centrul-medical-2Centrul Medical „Dunăreana” – singurul din judeţul Giurgiu destinat ÎNGRIJIRILOR PALEATIVE prin spitalizare continuă pentru bolnavii de cancer în stadii terminale şi co-morbidităţi severe.

– Servicii Medicale de îngrijire a bolnavilor – atât în centru cât şi la domiciliul bolnavului.

– Pacienţii sunt asistaţi permanent de un personal format din medici, asistenţi medicali, asistenţi sociali, psihologi şi terapeuţi. Îngrijirea paleativă poate fi acordată în paralel cu tratamentul prescris de medicul specialist.

– Unitatea dispune de 24 de paturi, dintre care 17 în cadrul contractului cu CAS Giurgiu, iar 7 pentru spitalizare în regim privat.

– Preţul unei zile de spitalizare (negociat cu Casa de Sănătate) – 225 lei/zi, (preţ perceput şi spitalizaţilor în regim privat). Calculul zilei de spitalizare se face ţinând cont de costurile fiecărui pacient în parte, stabilindu-se un cost mediu/an şi eliberându-se un deviz de cheltuieli.

– Îngrijirile la domiciliu se pot efectua şi în regim privat la aceeaşi valoare ca şi cea contractată cu CAS Giurgiu – 50 lei/zi, respectiv 65 lei/zi paliativ. În preţ este inclus şi transportul cu ambulanţa proprie.

Parcul Tehnologic şi Industrial Nord SA, strada Bucureşti nr. 351, (în apropiere de DN 5 Bucureşti-Giurgiu)

Relaţii la telefon: 0371 407 121
Email: office@qualitycompas.ro