Centrul Medical „Dunăreana” își mărește echipa

0
181

În urma unei discuții purtate cu directorul Centrului Medical „Dunăreana”, Emilian Costaș, am avut plăcuta surpriză să aflăm că, în această perioadă, Centrul pe care îl conduce are nevoie de personal, deci…se fac angajări.

Se caută, pentru Centrul Medical „Dunăreana”, doritori pentru următoarele posturi:

* Asistent-șef

Condiții: absolvent al Școlii tehnice de asistente;  vechime minim cinci ani, de preferință într-un spital; bune cunoștințe Microsoft Office; rezistență la stress; dornic de muncă

* Două asistente

Condiții: Absolvent al Școlii de asistenți medicali; vechime doi ani, de preferință într-un spital; se consideră vechime și perioada de voluntariat în spital

* Două infirmiere

Condiții: Absolvent al Școlii de infirmiere; vechime doi ani, de preferință într-un spital; se consideră vechime și perioada de voluntariat în spital.

Mai presus de orice, ne spunea Emilian Costaș, este nevoie de oameni cu adevărat dedicați muncii într-un centru precum cel de la Dunăreana.

„Întotdeauna mi-am dorit ca totul să fie perfect, pentru că în meseria noastră nu îți poți permite greșeli. Acum, funcționăm la capacitate maximă, avem chiar și liste de așteptare de câte o lună de zile. Media de vârstă a pacienților noștri este undeva, la 55 de ani, iar bolile de care suferă sunt, în primul rând, oncologice (cancere de sistem digestiv, ale aparatului respirator, chiar și de piele), dar și boli cardiace grave, ischemii, accidente vasculare cerebrale”, ne mai spunea Emilian Costaș.

Ceea ce trebuie să știe candidații pentru unul dintre cele cinci posturi scoase la concurs de Centrul Medical „Dunăreana” este că munca va începe cu o perioadă de voluntariat de o lună, pentru asistentul-șef, și de șase luni, pentru asistenți și infirmiere.

(Jurnal)