În această ediție a cotidianului nostru online, vă prezentăm un nou aparat pus la dispoziția pacienților de către Centrul de Recuperare medicală – GALEN, deschis giurgiuvenilor în șos. 1 Decembrie 1918 (șos. Oinac), nr. 2, parterul Centrului de Afaceri (adiacent vechea Vamă).

Dr. Victor Stănel, specialist de medicină fizică și de reabilitare, din cadrul Centrului GALEN, vă explică în ce constau procedurile de magentoterapie sau magnetodiaflux (MDF) și care sunt efectele lui în cazul celor ce suferă de inflamații ale membrelor și care au nevoie de refacerea țesuturilor, diminuarea durerilor în afecțiuni ale genunchilor, șoldului, coloanei, celor care suferă de afecțiuni genito-urinare, digestive și chiar ca un antidot al oboselii, pentru inducerea unui somn odihnitor…

De precizat că programările în Centrul GALEN se pot face în fiecare săptămână, de luni până vineri la telefon:  0727.197.788.

Atât pensionarii, cât și persoanele cu dizabilități, se pot bucura de o serie de reduceri ale prețurilor serviciilor de recuperare medicală.

(Jurnal)