Andreea BanescuDe luni, 3 aprilie, noul şef al Centrului de Primiri în Regim de Urgenţă Giurgiu este o tânără în vârstă de 30 de ani,  Andreea Bănescu. Este absolventă de Drept şi Finanţe-Bănci, şi a unui Master în Managementul Resurselor Umane.

„Este, ca la orice loc nou de muncă, ceva mai greu la început. Dar nu mă tem, şi, alături de echipa minunată pe care am găsit-o aici, vom face treabă bună”, ne spunea noul şef al Centrului.

La acest moment, în Centrul de Primiri în Regim de Urgenţă sunt cazate cinci persoane: patru bărbaţi şi o femeie. Pe perioada iernii a fost cazată chiar şi o familie cu doi copii, dar aceştia au plecat, între timp. Perioada maximă pentru care centrul poate asigura cazarea, masa şi serviciile medicale (unde este cazul) este de trei luni. Pentru cei care depăşesc această perioadă, se achită 30 % din venit, în cazul în care au o sursă de venit.            

 (O.C.)

3 COMENTARII

  1. Informatia importanta si esentiala era legata de activitatea acestui Centru si evident cui se adreseaza el. Pe cine intereseaza de unde iau banii acei angajatii si ce relevanta are pentru oamenii strazi, cei ce ajung aici de cine apartine acest Centru. Daca ati vrut sa pareti interesanta si inteligenta, ghinion……..nu ati reusit. ESTE bine sa ai o atitudine critica insa intre penibil si ridicol este doar un pas