În cursul zilei de ieri, 26 august, la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități „Casa Olandeză”, din Cărpenișu, vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Elisabeta Mihalcea, împreună cu reprezentanți ai DGASPC Giurgiu și primarul comunei Găiseni, Gheorghe Manea, s-au întâlnit cu reprezentanții Fundației De Wester Cirkel România – furnizor acreditat de servicii sociale.

Împreună au stabilit bazele unei colaborări care se va extinde pe multiple planuri, de la îmbunătățirea serviciilor prestate către beneficiari la schimbul de experiență între specialiștii olandezi și cei români.

Proiectul a beneficiat de sprijinul constant al autorităților locale, județene și centrale și cu siguranță va avea un impact pozitiv asupra comunității locale.

Din partea Fundației De WesterCirkel au participat la întâlnire: Ton Molenaar – președinte al Fundației De WesterCirkel Netherlands, Nico Kramer, Marja Molenaar- Valstar, Octavia Petre și Cedric Petre.” – informează Consiliul Județean Giurgiu.

(Jurnal)