Cel mai înfocat susținător al echipei de fotbal ”Victoria Adunații Copăceni”, este chiar primarul comunei, Dan RUSU!

0
544

Cu siguranță cel mai înfocat susținător al echipei de fotbal Victoria  Adunații Copăceni, ce evoluează în Liga a 4-a a Campionatului județean Giurgiu (Seria Sud), este chiar primarul comunei, Dan Rusu. 

După cum ne mărturisea acesta, locul secund al echipei Victoria Adunații Copăceni, în serie, aflată la doar două puncte distanță de liderul, ”Dunărea Giurgiu”, i se datorează în mare măsură  domniei sale, care a sprijinit procesul de formare și  de evoluție a echipei, din ziua în care a preluat mandatul de primar.

După victoria repurtată în fața liderului seriei, în etapa anterioară, l-am rugat pe primarul Rusu să ne ofere  un pronostic în legătură cu următorul meci al echipei Victoria Adunații Copăceni,  ce se va disputa sâmbătă, 13 mai, cu Giganții Vărăști pe stadionul din Adunați. Totodată l-am întrebat pe edil cum a ajuns să fie atât  de atașat de această echipă…

Următorul meci îl avem cu Vărăștiul… Echipa nu e de greutatea echipei ”Dunărea”, ci mai slăbuță. Mă întrebați de ce m-am atașat de echipă… Am fost lângă echipa asta din prima clipă a mandatului meu…Am început de jos, mai întâi cu realizarea stadionului, apoi am găsit niște băieți care se pricep la a citi valoarea fotbaliștilor și am adus  câțiva  jucători buni și uitea așa, câte un pic, câte un pic  am urcat în ierarhie…Le-am insuflat în același timp jucătorilor o doză de ambiție, de dorință de victorie, de performanță. Barajul de anul trecut  a fost însă pentru ei o lovitură. Au  înțeles că dacă nu sunt serioși lucrurile nu mai merg așa cum ne dorim. 

 La acest moment avem un lot omogen cu câțiva jucători deosebiți,  cum este Ionuț Marin, de la Ogrezeni, jucător de divizia B, cu o viteză și un dribling debordant. nu poate să-l țină nimeni ! Vine săracu, dintr-o familie cu probleme sociale. Dacă l-ar lua Dinamo, vă spun că Dinamo nu are așa ceva! Am mai pus ochii pe 2-3 jucători  și am luat  chiar și câțiva din lotul echipei Dunărea,  care a dat drumul la doi jucători buni: un fundaș meseriaș și  un mijlocaș – ne spunea primarul Dan Rusu, ce  miza pe o victorie sigură, sâmbătă, în compania celor de la Giganții Vărăști .

(Jurnal)