În această seară are loc cea de-a 88-a ediție a Oscarurilor. Echipei WTB vă oferă câteva gustări delicioase, nelipsite din meniul fabulous al acestei seri magice.

Bucătarii au gândit de ceva timp meniul special al faimoasei petreceri hollywoodiene.

Pentru a 89-a ediţie a balului Academiei de la Hollywood, chef Wolfgang Puck va pregăti preparate uimitoare pentru 1500 de oaspeţi celebri sau cu influenţă în industria filmului, notează Gustarte.ro. Tema petrecerii de anul acesta este „transformarea magică” şi exact asta vor descoperi invitaţii atât în farfurie cât şi în materie de design interior. „Design-ul unic al salonului unde va avea loc balul a fost creat meticulos pentru a sărbători Oscarurile”, spune Jeffrey Kurland, guvernatorul Academiei. Roşu, alb şi auriu vor fi culorile predominante. Dar să revenim la mâncare. Meniul include peste 50 de feluri de aperitive care vor satisface toate capriciile şi fanteziile culinare ale Hollywoodului. De la chipsuri de parmezan cu filet mignon, covrigei uscaţi de casă cu brânză pimento, popcorn cu aromă de trufe şi praf de aur până la cartofi copţi cu caviar, coaste Wagyu cu mirodenii marocane, tacos taro cu creveţi, mango şi avocado, gnocchetti cu ciuperci fierte, fistic şi smântănă, homar, sushi, somon afumat sau plăcintă de pui cu trufe negre.

 

Ce vor mai mânca starurile

Crostini cu hummus, kale și fasole, Rulouri cu ton , Mini sandwichuri cu vită, ceapă caramelizată și brie, Chipsuri cu ciocolată, Năut prăjit, Creveți cu sos sriracha, Popcorn cu lime și sos sriracha, Pizza cu broccoli și curcan, Bruschete cu ciuperci și brânză de capră. La capitolul deserturi, pe mese vor străluci, ca de fiacre dată statuete Oscar din ciocolată cu aur comestibil sau bomboanele din orez crocant şi tarte cu unt de arahide.

(Jurnal)