Meciul de marţi seară dintre Sevilla şi Liverpool  a fost seară,  unul dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon de Liga Campionilor. Conduşi cu 3-0, în minutul 30, andaluzii au reuşit să revină, smulgând în extremis un egal, în prelungiri .

Toţi cei prezenţi la meci s-au întrebat oare ce le-a spus antrenorul andaluzilor la pauză,  lucru ce i-a îndârjit atât de tare pe aceştia încât să obţină un egal greu de anticipat de orice microbist .

Potrivit celor de la Marca, din păcate Eduardo Berizzo (48 de ani) s-a folosit de cele 15 minute dintre reprize pentru a le da fotbaliştilor săi o veste proastă…pentru el. Berizzo le-a spus jucătorilor că  a fost diagnosticat cu cancer la prostată.

Deşi unii dintre jucători ştiau de problema sa de sănătate vestea a  venit ca un şoc pentru toţi cei din vestiar. Imediat după golul lui Pizarro, ce egala situaţia pe tabela de marcaj,  marcat în al treilea minut de prelungiri, toţi fotbaliştii au mers spre banca tehnică parcă pentru a-i dedica acest egal  antrenorului Berizzo.

 Întrebat la finalul meciului de jurnalişti  ce indicaţii le-a dat jucătorilor la pauză Berizzo a ocolit răspunsul real spunând :  „Le-am spus jucătorilor că trebuie să joace cu sufletul şi că trebuie să arătăm mândria pe care o avem”,  ascunzând faptul că el se află deja într-un tratament special pentru cancer la prostată, urmând ca în funcţie de rezultatul acestuia,  să se stabilească data operaţiei.

(Jurnal)