Dr. specialist Lungu Elena, medic primar ORL, administrator al  Centrului Medical DELTAMED din Giurgiu, îi îndrumă pe cei care doresc să solicite protezarea auditivă. 

Mai întâi trebuie să  stabiliţi  o relaţie cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Giurgiu. Pentru asta este nevoie de un bilet de trimitere din partea medicului ORL-ist, cardul de sănătate alături de talonul de pensie sau adeverinţa de salariat, după caz.

Paleta de proteze pe care o punem la dispoziţia pacienţilor este extrem de performantă  la această oră în sistemul nostru de sănătate. Firma de protezare s-a implicat – după cum ştiţi – şi se implică şi în ceea ce priveşte persoanele defavorizate, cele ce nu se pot deplasa la sediul centrului nostru cât şi  în cazul  persoanelor instituţionalizate. Chiar publicaţia d-stră ne-a fost partener media în câteva campanii efectuate la nivelul judeţului Giurgiu. În acest context trebuie precizat că toate serviciile pe care le prestăm în acest sens sunt gratuite: consult, examen audiologic, tratament adecvat.

Pentru informaţii şi programări se poate suna la telefoanele:  0736780850 sau 0728088757.   Email: deltalaboratorygiurgiu@gmail.com.  

(P)