Pe surse, am aflat că DSVSA Giurgiu va avea un nou director. Se chinuie Florescu Stocheci Mădălina, prin omul politic care o susține și o protejează, să-și ia un director executiv care să-i facă jocurile și să-i satisfacă răzbunărea pe colegi.

„Cine să fie acest director? Se pare că îl dorește pe bunul prieten Darie Andrei Victor, medic extern navetist, care niciodată nu va fi în DSVSA Giurgiu, în afara programului de lucru, deoarece face naveta de la Călugăreni.

Stau și mă întreb, ca cetățean al acestui oraș și județ, cine își bate joc de această institutie, cum reușește familia cu un condamnat penal, soțul d-nei. Florescu Stocheci Mădălina, să manipuleze oamenii politici din Giurgiu și conducerea ANSVSA, de ce nu îl mai doresc pe dr. Ristea Ion, ce i s-a cerut să facă și a refuzat? Vom afla….”

Facem precizarea că materialul a fost primit din partea unui apropiat al Direcției și că prin publicarea acestuia dorim să aflăm ce se confirmă și ce nu…

Am solicitat o părere și conducerii DSVSA Giurgiu cu privire la acest material primit, însă directorul executiv este în concediu de odihnă, iar directorul adjunct, adică Florescu Stocheci Mădălina este plecată la Prefectura județului Giurgiu.

Vom reveni în zilele următoare cu punctul de vedere al conducerii DSVSA referitor la aceste „zvonuri” care circulă în social- media giurgiuveană.

(Jurnal)