Casele de pariuri online sunt din ce în ce mai cunoscute și utilizate. În fiecare zi își creează cont pe site-ul lor sute sau mii de utilizatori, cu intenția de a câștiga bani din pariuri pe diverse sporturi, în majoritatea cazurilor, pe echipa lor preferată. Cu toate acestea, de multe ori, echipa favorită nu este și cea mai bună. Pentru a afla acest lucru, casele de pariuri online au creat renumitele pariuri pe fotbal. Încă nu știți în ce constau? Nu vă faceți griji, vă vom spune în acest articol.

Pronosticuri la pariuri pe fotbal: ce sunt și cum funcționează

După cum am spus, cele mai bune case de pariuri sportive sau site-uri cu informații despre pariuri au o secțiune referitoare la pronosticuri oferite de experți care oferă, de exemplu, biletu zilei (ponturi/pronosticuri oferite zilnic, gratis) pentru a da posibilitatea pariurilor să ia cele mai bune decizii înainte de a paria.

Cine sunt experții care fac pronosticuri?

Întotdeauna oferă pronosticuri câștigătoare? Adevărul este că nu, dacă ar fi așa ar avea puteri anormale și nu este așa. Dar au un procentaj mare de reușite. Prin urmare, cel mai sigur lucru, dacă sunteți la început de drum în pariurile sportive, este să urmați sfaturile și recomandările acestor experți, cunoscuți în lumea pariurilor sportive sub numele de tipsteri.

Ce este un tipster?

Un tipster este un expert în pariuri sportive. Dacă vorbim despre pariuri pe fotbal, în acest caz va fi un expert în acest sport. În toate cazurile, este o persoană avizată. Un personaj public, cum ar fi foști jucători de fotbal sau antrenori, fie pur și simplu pariori de succes și datorită numărul mare de pariuri câștigate au devenit un exemplu de urmat.

Tipsterii, așa cum am mai spus, se bazează pe statisticile fiecărui meci și pe siuația în care se află fiecare echipă.

Diferite opțiuni de a paria pe meciuri de fotbal

Pariuri pe meciuri din Ligiile de fotbal: acestea sunt cele mai comune pariuri în fotbal. Majoritatea oamenilor pariază de obicei pe meciurile din Ligă. Unele dintre cele mai atractive competiții naționale și internaționale sunt din Liga 1.

Pariuri pe meciuri din Champions League: pariurile pe meciurile Ligii Campionilor sunt, de asemenea, foarte populare. Meciurile din sferturile de finală, semifinale, cât și din marea finală, sunt încântătoare.

 

Pentru a plasa pariuri pe fotbal puteți să vă faceți cont la diverse case de pariuri online legale. Există case de pariuri cu oferte și promoții foarte bune pe care este păcat să le ratați.

Dacă intrați pe site-uri care oferă informații diverse despre pariuri veți găsi mereu o listă cu cele mai bune case de pariuri la care merită să pariați. Este important să rețineți că trebuie să pariați doar la case care au licență primită de la Onjn (Oficiul Național pentru Jocuri de noroc).

Cele mai comune pariuri pe fotbal

Rezultat exact: Ghicirea rezultatului exact este complicată. Cu toate acestea, dacă reușiți acest lucru, puteți câștiga o mulțime de bani pariind o sumă mică, deoarece cotele sunt foarte atractive.

Șansă dublă: aceasta este o opțiune în care plasați două pariuri. Adică puteți paria că o echipă  câștiga sau face remiză, astfel încât să aveți o șansă dublă de câștig.

Handicap: dacă, de exemplu, pariați cu un handicap de un gol, meciul trebuie să se încheie cu mai mult de o diferență de gol pentru ca voi să câștigați pariul. În caz contrar, dacă câștigați doar la un gol diferență, casele de pariuri vă vor rambursa suma pariului. Dacă câștigați handicapul, suma câștigată va fi mai mare decât cota de bază. Acesta este utilizat pe scară largă în meciurile în care cota este redusă.

Pentru a vă informa cu privire la pariuri și beneficia de pronosticuri gratuite, puteți intra zilnic pe 10pariuri.ro. Pe acest site veți găsi explicații despre predicții fotbal, precum și informații pentru îmbunătățirea pariurilor. De la articole generice despre cum să pariați, la informații despre bonusuri, până la păreri despre fiecare dintre casele de pariuri la care merită să pariați. Intrați, citiți, pariați ținând cont de pronosticurile oferite de experți în domeniu.