aldeSala Ateneului ,,Nicolae Bălănescu” din Giurgiu s-a dovedit a fi neîncăpătoare, sâmbătă, 19 noiembrie 2016, cu ocazia desfășurării evenimentului de lansare a candidaților ALDE Giurgiu, la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului ALDE şi prezentarea candidaţilor, după care au luat cuvântul: Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, copreședintele ALDE, Daniel Constantin, copreședintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu, aceștia fiind urmați de cei zece candidați la parlamentare: Vasile Gușatu, Alexandru Vladu, IonelMuscalu IonelDumitrescu SilviuSima Carmen,(Camera Deputaților) și Vasile Mustățea, Iancu Mariana, Ovidiu Aurelian Andrei și Vasile Andronache (Senat).

Aceștia din urmă au explicat de ce giurgiuvenii trebuie să voteze ALDE și care sunt motivele pentru care candidează pentru Parlamentul României.

 Reprezentanţii ALDE Giurgiu s-au arătat încrezători că formaţiunea politică pe care o reprezintă va reuşi să scoată în judeţul Giurgiu cel puţin un deputat şi un senator. Ca obiective, cei 10 candidaţi aflați pe scenă îşi propun sprijinirea mai multor sectoare de activitate, prioritar fiind sistemul sanitar, al mediului de afaceri, crearea de noi locuri de muncă prin acordarea de facilităţi investitorilor, educația şi multe altele.

(Jurnal)