Astăzi, 24 octombrie, Comisia economică, industrii şi servicii din Senat şi Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor îl audiază pe Sorin Grindeanu, propus pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), potrivit postului de televiziune Digi 24.

Amintim că premierul Mihai Tudose a transmis Parlamentului propunerea sa privind şefia acestei instituţii, nominalizându-l pe Sorin Grindeanu.

Anunțând această surprinzătoare numire, jurnaliștii comentau salariul de 10.000 de euro pe care Sorin Grindeanu îi va obține lunar ca salariu, în noul său post.

Ce ce ar fi acceptat Liviu Dragnea un asemenea compromis? Pentru că PSD n-are nevoie acum de o ruptură masivă la Timiș (și poate nu doar acolo…), unde liderii PSD au demonstrat solidaritate pro-Grindeanu și anti-Dragnea într-o proporție uriașă,   scria unul dintre jurnalisștii Antena 3  pe blogul său.

Este evident însă că revenirea lui Sorin Grindeanu într-o poziție guvernamentală se face cu acordul președintelui PSD, Liviu Dragnea.

(Jurnal)