Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Ce privilegii au angajații RAR, salariați la stat!

Ce privilegii au angajații RAR, salariați la stat!

1
Ce privilegii au angajații RAR, salariați la stat!

292245_main ECONOMICA.NET continuă publicarea avantajelor salariaţilor de la stat. Astăzi vă spunem ce beneficii au salariaţii Regiei Autonome Registrul Auto Român (RA RAR) care funcţionează sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

Toţi salariaţii RAR iau  de primă de continuitate şi pregătire profesională, în valoare anuală de peste 3.765 lei per beneficiar; încasează primă pentru realizări deosebite, de peste 1.512 lei per salariat pe an, dar şi prime de Paşti, Crăciun şi de ziua RAR. La Registrul Auto Român nu se acordă sporuri, au declarat  oficialii RAR pentru Economica. Net. 

Tichete de masă pentru toţi angajaţii RAR

 Registrul Auto Român nu acordă sporuri salariaţilor săi, ne-au spus oficialii Regiei Autonome.  Angajaţilor Regiei li se decontează transportul şi li se oferă diurnă în temeiul H.G. nr.1860/2006, a Contractului Colectiv de Muncă şi Legii nr. 227/2015 actualizate.

Registrul Auto Român este o regie autonomă care funcţionează pe bază de gestiune economică şi autonomie financiară, şi nu e finanţată de la bugetul de stat, ne-au atras atenţia oficialii RA.R .

 (Jurnal)

 

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
19.5 ° C
19.5 °
19.5 °
33 %
4.6kmh
98 %
lun
20 °
mar
18 °
mie
17 °
joi
17 °
vin
15 °