Ce nereguli au constatat polițiștii giurgiuveni în ultimele 24 de ore

0
154

Polițiștii giurgiuveni au constatat în ultimele 24 de ore, următoarele infracțiuni la regimul rutier.

  • La data de 4 septembrie a.c., ora 14.54, polițiști giurgiuveni au depistat, pe D.J. 412, în localitatea Colibași, județul Giurgiu, un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  • La data de 4 septembrie a.c., ora 18.40, polițiștii giurgiuveni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat, pe D.J.411, în localitatea Singureni, județul Giurgiu, un bărbat de 39 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea, un moped, care nu avea montate plăcuțele de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

  • La data de 5 septembrie a.c., ora 00.03, polițiștii giurgiuveni au depistat pe șoseaua București, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanțe opiacee, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența unor substanțe psihoactive”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)