Ce mai fură giurgiuveanul…

0
276

Un tânăr de 35 ani, din comuna Gostinari, este cercetat de polițiști după ce a tăiat și sustras cu o căruță mai mulți arbori de pe terenul unui consătean.

Luni, 20 august a.c., polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de către o persoană din comuna Gostinari, județul Giurgiu, că de pe un teren, din localitate, în perioada 19-20 august, i-au fost sustrași mai mulți arbori.

În urma cercetărilor și activităților desfășurate de polițiști, la data de 21.08.2018, a fost identificat un bărbat de 35 ani, din comuna Gostinari, județul Giurgiu, care în dimineața zilei de 20.08.2018, în jurul orei 04.00, a pătruns pe terenul aparținând apelantului și, profitând de faptul că nu era împrejmuit, a încărcat în căruța personală aproximativ un metru cub de lemne, din specia „salcâm”, pe care le-a vândut  ulterior  unui bărbat din comuna Gostinari, județul Giurgiu, contra sumei de 300 lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, totodată cumpărătorului, de bună credință, fiindu-i restituită suma plătită pentru achiziționarea materialului lemnos.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.