Ce mai fură giurgiuveanul…

0
326

 furturi-din-supermarket-la-sighet-si-in-restul-maramuresului-340x255Marți, 11 iulie, ora 20.30, polițiști din cadrul Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Urban au depistat un bărbat de 43 ani și o femeie de 39 ani, ambii din municipiul Giurgiu,  după ce au furat produse alimentare dintr-un supermarket aflat pe raza municipiului Giurgiu. Produsele au fost recuperate și predate administratorului, iar polițiștii au deschiscelor doi hoți un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

În aceeași seară, o oră și ceva mai târziu (ora 21:50), polițiștii Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați, au fost sesizați de un bărbat de 40 ani, din comuna Răsuceni, județul Giurgiu, că ar fi  surprins un bărbat în timp ce  îi fura porumb de pe un terenul ce-ldeținea.

          Polițiștii l-au identificat pe hoțulr de porumb ca fiind un bărbat de 58 ani, din aceeași localitate, care a recunoscut că sustrăsese știuleți de porumb de pe cultura reclamantului, drept pentru care , pe numele hoțului a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

(Jurnal)