Ce lucru vulgar și jenant le-a arătat un consilier băut, polițiștilor, după ce a făcut scandal într-un local!

0
240

Fara-violenta-dar-trebuie-sa-i-calcam-in-picioare-750x430Tot mai des în utima perioadă ne-am confruntat cu situații în care actuali sau foști politicieni , după ce consumă câteva pahare în plus se dau în spectacol. La doar câteva zile după isprava ex-parlamentarului  Cristian Boureanu, care , în stare de ebrietate , era gata-gata să-i spargă ouțele unui polițist, cu genunchiul,  iată că un alt politician a recurs la violență în fața polițiștilor,  ajungând la gesturi extrem de jenante.

 Consilierul  PSD a făcut zilele trecute un show de zile mari în sediul poliției din Mioveni. Bogdan Udroiu a ajuns la secție după ce s-a bătut cu un alt bărbat într-un bar din localitate. Un filmuleț  video realizat de polițiști , la locul incidentului arată cum consilierul înjură, amenință,  ajungând chiar în situația  jenantă de a  arăta organul sexual, polițiștilor.

În vârstă de 38 de ani, consilierul  consumase mai multe pahare de tărie dupa care a devenit recalcitrant, luându-se la bătaie cu un alt client al localului. Patronul localului a sunat la 112.  Ajuns la circa de poliție,  politicianul s-a dezbrăcat la bustul gol si a început să înjure, gândindu-se probabil că în acest mod  îi va intimida pe oamenii legii

În urma incidentului, consilierul PSD s-a ales cu un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, motiv pentru care și-a  înaintat demisia din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Regiei Județene de Drumuri – Argeș, după cum informează Consiliul Județean Argeș, potrivit ziarulargesenilor.ro.

 Este al doilea caz  în doar câteva zile , când un politician demonstrează că lipsa de  respect, agresivitatea verbală și fizică sunt din păcate atuurile principale ce îi definesc tot mai des pe  o parte dintre aceștia.  Cazuri ce ar trebui să constituie teme de  dezbatere despre  modul cum sunt aleși astăzi unii politicieni, despre calitatea umană și profesională a acestora. Lipsa unei evaluări psihiatrice, reale,  a unor astfel  de indivizi, ce din păcate  ajung la un moment dat să decidă în numele nostru,  ar trebui să constituie baza unei viitoare legi care să permită accesul în politică doar a celor sănătoși mental,  fără derapaje de la un comportament normal, acceptat de întreaga comunitate.

 (Jurnal)