Polițiștii giurgiuveni cercetează un bărbat după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice.

Luni, 10 septembrie, în jurul orei 08.50, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, în comuna Frătești, județul Giurgiu, un bărbat de 34 ani, din aceeași localitat, în timp ce conducea un autoturism ce prezenta urme vizibile de avariere.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că șoferul  încercase să evite un animal și  intrase cu autoturismul în gardul unui parc din comuna Frătești, județul Giurgiu.

Surpriza a venit atunci când conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul respirat! Și asta deși nu se făcuse nici ora nouă dimineața!  Polițiștii  l-au condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice.

 

Polițiștii i-au întocmit celui care a intrat cu …”oiștea-n gard”, un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

(Jurnal)