Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate Când limba română joacă feste giurgiuvenilor dornici să petreacă de Ziua Îndrăgostiților!

Când limba română joacă feste giurgiuvenilor dornici să petreacă de Ziua Îndrăgostiților!

0
Când limba română joacă  feste giurgiuvenilor dornici să petreacă de  Ziua Îndrăgostiților!

valentines_day_funny_041Este  Ziua Îndrăgostiților și mulți încă își fac planuri de petrecere. Doar e motiv de sărbătoare, nu? Și, odată cu planurile, vine și inevitabila căutare a locației în care să își declare, măcar o dată pe an, dragostea! Ce dacă în restul de 364 de zile se lasă cu scandaluri, înjurături și despărțiri?  ”Lasă să vină Valentine ‘s Day, și-apoi om vedea!

Noroc cu paginile astea de socializare, că mai prinzi câte o idee! Bunăoară, un local din municipiu ne invită de zor să petrecem ore de romantism, de dragoste etc…Numai că, la o citire cu ceva mai multă atenție a invitației la petrecere, în speță cu  cine ar trebui trebuie să te prezinți la marele chef, am dat de o… problemă! Dacă domnii erau invitați   cu partenerele din dotare, ele, doamnele, trebuiau MUSAI să vină cu … „parterul”!!! Nu ați citit greșit…așa scria pe anunțul pus în geamul localului !  Și dacă ar fi doar atât, dar  bietele femei mai trebuiau să  declare ”parterului” lor și iubire ”veșnică”…Sinistră dorință, nu credeți?!

 Între timp petrecerea despre care amintim  s-a încheiat deja. NU am văzut acolo nicio doamnă sau domnișoară însoțită de  ”parterul” lor…Sau poate or fi venit cu rândul, localul fiind, eventual, neîncăpător, iar  patronii nu au vrut să riște o amendă din partea pompierilor, pentru supraaglomerare!

 S-auzim de bine, și…iubiți-vă mult! Dar nu cu tot ”parterul”, ci măcar cu… iubitul cel ”veșnic”!

 City Mania

 

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
47 %
2.8kmh
54 %
vin
12 °
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °