Ce infracțiuni au săvârșit conducătorii auto pe șoselele din județul Giurgiu, în ultimele 24 de ore!

0
320

La data de 26 septembrie, ora 10.26, polițiștii Serviciului Rutier au depistat, pe D.N.5C, în localitatea Pietrișu, județul Giurgiu, un bărbat, de 47 de ani, din localitatea Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana căreia i-a fost suspendat dreprul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 În aceeași zi,  ora 16.50, polițiștii Biroului Rutier au depistat, în localitatea Tomulești, județul Giurgiu, un bărbat, de 28 de ani, din localitatea Toporu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Polițiștii i-au întocmit dosar penal bărbatului , sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publce fără a poseda permis de conducere.

 Tot ieri,  ora 19.10, polițiști giurgiuveni au depistat, în localitatea Mârșa, județul Giurgiu, un bărbat, de 39 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Chefliului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

(Jurnal)