Ce explicații ne dă directorul general al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, în cazul mașinii care a plonjat duminică , în Olt, lăsând în urmă 4 copii orfani !

0
676

                              Foto: Bogdan Bratu , director general DRDP Craiova

Duminică, 1 aprilie, un tragic accident de circulaţie s-a  petrecut pe Valea Oltului. Maşina în care se aflau o fetiţă şi părinţii ei a plonjat în apele râului după ce a ieşit de pe şosea.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00,  pe drumul naţional 7, Râmnicu Vâlcea- Brezoi. Cei doi soţi şi fiica lor în vârstă de 13 ani se îndreptau spre casă.  La kilometrul 207, maşina lor a plonjat 25 de metri în apele Oltului.

Copila aflată în autoturism  a supravieţuit datorită unui trecător,  părinții însă nu au reuşit să se mai salveze deși echipa de medici veniți la fața locului au încercat mai multe manevre de resuscitare, sperând într-o minune.

Potrivit martorilor, zona este extrem de periculoasă pentru şoferi. Pentru că parapeţii din beton lipsesc pe alocuri. La faţa locului s-au oprit mai mult şoferi dar şi oameni care stau în zonă. Ei susțin că locul este extrem de periculos, pentru că din curbă lipsesc parapeţii din beton distruşi de intemperii.

Conform reprezentanților poliţiei, ancheta din acest caz  va lămuri dacă responsabilii de la drumuri  ar putea  fi traşi la răspundere pentru  starea  parapeților.

 Contactat la telefon directorul general al DRDP Craiova, concetățeanul nostru, Bogdan Bratu, ne-a spus: Într-adevăr zona este periculoasă , parapeții din beton fiind realizați  încă din vremea lui Ceaușescu. Segmentul acesta se află în momentul de față  în cadrul unui proiect de înlocuire cu parapeți metalici, urmând probabil ca în circa o săptămână să fie urcat pe SEAP pentru a putea executa lucrarea – ne-a  precizat Bogdan Bratu care ne  mai spunea că regretă enorm acest accident care a lăsat patru copii orfani…

(Jurnal)