După ce producătorii agricoli au ieșit în stradă disperați că noile măsuri anticovid le-a afectat activitatea, la rândul lor, tot mai mulți agenți economici se plâng de faptul că măsurile luate de Guvern din cauza Pandemiei le-au diminuat la sânge vânzările.

O parte dintre acești comercianți  au fost obligați, după cum ne declarau, să-și restrângă cheltuielile la maxim, lucrând doar într-un schimb și renunțând a mai lăsa magazinele deschise după lăsarea serii, pentru a nu cheltui prea

Imaginile unui reportaj al celor de la B1 Tv,  pe care vi-l prezentăm alăturat, vorbește  lesne despre o criză nemaiîntâlnită până acum ce îi afectează pe comercianții de bunuri din România.

La Giurgiu, destui dintre administratorii de magazine, de pe strada Gării , au fost nevoiți să le închidă, sau să le scoată la vânzare/ închiriere,  mărturisind că sunt în pragul falimentului.

În imaginile alăturate vă prezentăm câteva din aceste spații comerciale, care ilustrează extrem de elocvent situația comerțului din Municipiul Giurgiu.

Menționăm că strada Gării, principala arteră  comercială, cu produse nealimentare, nu este un caz singular și că acest fenomen este  des întâlnit, pe tot cuprinsul Municipiului Giurgiu.

(Jurnal)