Biciclete, telefoane, tablete, trofee, şepci şi tricouri au fost premiile oferite copiilor, de poliţiştii giurgiuveni la concursurile organizate în Parcul Elevilor din municipiul Giurgiu în cadrul „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii ”.

 Luni, 21 mai, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Giurgiu ,cu ocazia manifestărilor derulate cu prilejul  „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii ” , au organizat în Parcul Elevilor din municipiul Giurgiu un concurs de desene cu tema “NE EXPRIMĂM PRIN ARTĂ”, la care au participat  elevi din cadrul Palatului Copiilor din municipiu.

De asemenea sub sub egida “MENS SANA IN CORPORE SANO” elevi din cadrul unităţilor de învăţământ  din municipiul  au participat la un concurs cu bicicletele, care a avut ca scop atragerea tinerilor către mişcarea în aer liber şi responsabilizarea copiilor cu privire la respectarea unor norme sociale.

Câştigătorilor le-au fost oferite premii constând în biciclete, telefoane, tablete, trofee, şepci, tricouri şi diplome de participare.

În cadrul manifestărilor au fost desfăşurate şi activităţi  informativ-preventive care au vizat, prevenirea delincvenţei juvenile în rândul adolescenţilor şi măsuri pentru siguranţa lor.

 Jurnal