Ce au descoperit polițiștii giurgiuveni în urma controalelor efectuate la Târgurile din județ și din municipiu

0
203
control_politie_piataLa sfârșitul săptămânii trecute, mai exact duminică, 05 martie, polițiștii Poliției Orașului Bolintin Vale, Secției de Poliție Rurală nr. 2 Comana, Secției de Poliție Rurală nr. 1 Călugăreni, Serviciului Rutier, Postului de Poliție Vărăști și jandarmi au desfășurat acțiuni pe linia transportării și comercializării produselor din carne și produselor agricole, în Târgurile săptămânale din Bolintin Vale, Dobreni și Călugăreni.
Pe timpul acțiunilor au fost controlate autovehicule, legitimate persoane și verificate societăți comerciale.
Rezultatele controalelor au scos la iveală o serie de nereguli, ceea ce a impus aplicarea a 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.090 și întocmirea unui dosar penal.
Tot în aceeași zi și tot la capitolul controale în târguri, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu-Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban au desfășurat o acțiune în Târgul de vechituri din municipiul Giurgiu, pentru prevenirea comerțului ilicit și identificarea bunurilor care pot proveni din furt,
Pe timpul acțiunii au fost aplicate nu mai puțin de 21 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.810 lei și au fost confiscate bunuri în valoare totală de 320 lei.