După ce cu doar câteva clipe înaintea trecerii în noul an deputatul giurgiuvean Elena Cristina Dinu ura giurgiuvenilor ca toate dorinţele să li se îndeplinească, în 2019 , aducându-le aminte, să nu uite să fie mândri de ceea ce au realizat până acum și să se bucure, în fiecare clipă, de familie şi de prieteni, parlamentarul a revenit încă din data de 3 ianuarie pe pagina sa de facebook cu o precizare ce speră să îi bucure pe  conaționalii săi .

Salariul minim pe economie s-a majorat de la 1 ianuarie 2019! Guvernarea PSD demonstrează în continuare că aduce rezultate pentru români şi creşte salariile acestora – posta Cristina Elena Dinu în mediul virtual , precizând:

Potrivit HG 937/2018, salariul minim pe economie a crescut de la 1.900 lei la 2.080 lei brut. Creșterea salariului minim brut pe economie va aduce o creștere netă în buzunarul românilor de minim 120 de lei, așa cum a fost prevăzut în programul de guvernare.

Domnia sa amintea și de o altă prevedere a noii Hotărâri: De asemenea, persoanele cu facultate care au cel puţin 1 an vechime în muncă în domeniul studiilor superioare vor avea salariu minim brut 2.350 lei lunar, subliniind în final Respectăm ce am promis! 

(Jurnal)