Ce a pățit un tânăr de 30 de ani ieri, pe drumul național 5 C

0
73

Miercuri, 14 noiembrie , ora 13.00, pe Drumul Național 5C, în afara localității Găujani, județul Giurgiu, un tânăr de 30 ani, din comuna Cărbunari, județul Caraș-Severin, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță regulamentară în mers față de autoturismul care circula în fața sa, condus de către un tânăr de 26 ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto, conducătorul auto de 26 ani, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Cei doi conducători auto nu se aflau sub influența alcoolului fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, tânărul de 30 ani,  are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat pe perioada 15.09.2018-14.12.2018.

 

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

                                                                                           (JGR)