Cazul băiatului lovit pe trecerea de pietoni la Giurgiu, iscă vii comentarii. Avocatul Mădălin Penciu vă spune cum pot fi despăgubite victimele accidentelor rutiere (VIDEO)

0
1007

 Așa cum arătam zilele trecute, cu o săptămână în urmă un individ a lovit cu autoturismul un tânăr de 16 ani, Marian Bălăceanu, campion național la lupte greco romane ce tocmai se întorcea de la antrenament cu alți colegi ai săi, pe o trecere de pietoni din Municipiul Giurgiu. Victima a fost internată de urgență în Spitalul județean Giurgiu cu o serie de traumatisme ce vor necesita timp pentru a putea fi vindecate.

Întâmplător sau nu, accidentul s-a consumat în aceeași perioadă în care în Capitală a avut loc un accident similar, încheiat cu o tragedie, decesul uneia din cele două fete (Raisa),  lovite de o mașină a Poliției.

După astfel de evenimente puțini dintre noi mai știm ce se întâmplă cu victimele acestor accidente sau cu familiile acestora, dacă au sau nu posibilitatea materială de a le îngriji. Mulți dintre ei sunt obligați să acopere, din puținul pe care îl au, cheltuielile cu spitalizarea, cu tratamentul celor accidentați.

Iată motivul pentru care, dorind să aflăm cum ar putea fi despăgubite victimele accidentelor de către autorii lor, ne-am adresat avocatului Mădălin Penciu, fiul regretatului av. Adrian Penciu, partener fondator al SCPA Cuculis și Asociații.

Am dorit să aflăm cum pot fi despăgubite victimele acestor evenimente rutiere de către autorii lor. Acesta ne-a răspuns într-un scurt material video pe care îl puteți viziona alăturat.